DESPRE NOI

Suntem un grup agil de oameni
concentrat constant pe creștere și pe a fi mai buni

Activitatea companiei în cifre:


7000

Tone deșeuri procesate până în prezent

12

Judete acoperite de expert recycling

20

Parteneri cu care avem contracte active

15

Proiecte implementate cu succes

Valorile noastre

  • promptitudine;
  • seriozitate;
  • servicii și produse de înaltă calitate;
  • profesionalism;
  • performanță;
  • dinamism;
  • respect față de mediu;
  • etica în relațiile de afaceri.

Despre noi


Înființată în anul 2007, EXPERT RECYCLING este o companie matură, cu capital integral românesc, care deține o experiență vastă pe piața colectării, reciclării, comercializării și valorificării deșeurilor periculoase și nepericuloase.

EXPERT RECYCLING - operator autorizat, specializat în colectarea, transportul, managementul, comercializarea, reciclarea și valorificarea deșeurilor periculoase și nepericuloase.

EXPERT RECYCLING oferă clienților săi, pe bază de contracte ferme, cu executare succesivă sau pe bază de comandă ad-hoc, o gamă complexă de servicii specializate, integrate, de colectare, procesare, reciclare și valorificare a deșeurilor periculoase și nepericuloase.

EXPERT RECYCLING asigură managementul deșeurilor pe întreg lanțul de colectare, preluare, transport, manipulare, depozitare temporară selectivă, sortare și recuperare a materialelor reciclabile, reciclarea deșeurilor din mase plastice și până la predarea deșeurilor către operatorii autorizați pentru reciclarea, tratarea și eliminarea deșeurilor.

Echipa EXPERT RECYCLING: Dispunem de o echipă numeroasă, calificată, aflată în continuă expansiune. Acordăm o atenție deosebită siguranței în muncă, pregătirii și instruirii permanente a angajaților noștri.


Expert Recycling

Strategie Expert Recycling


Expert Recycling

EXPERT RECYCLING

Operator autorizat, specializat în colectarea, transportul, managementul, comercializarea, reciclarea
și valorificarea deșeurilor periculoase și nepericuloase.
full_trimmed_transparent_base

Pentru mai multe informații cu privire la serviciile și produsele furnizate de EXPERT RECYCLING, suntem bucuroși să ne contactați prin e-mail la adresa office@expertrecycling.ro sau prin intermediul Formularului de contact.
Vă informăm că EXPERT RECYCLING poate colecta și procesa datele dumneavoastră personale în conformitate cu Politica de confidențialitate EXPERT RECYCLING.

CERE OFERTA
ro_RORomanian